sâmbătă, 27 iulie 2013

„Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Tulcea”

Miercuri, Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a găzduit o şedinţă a Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară a Infrastructurii de Deşeuri Menajere Tulcea
În cadrul şedinţei au fost dezbătute o serie de aspecte importante pentru derularea ulterioară a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Tulcea”. (vezi textul original aici)
În cadrul şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară a Infrastructurii de Deşeuri Menajere Tulcea au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici, planul tarifar al proiectului, precum şi studiul de fezabilitate. Totodată, a fost aprobat un document de poziţie privind modul de implementare a proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Tulcea”(vezi aici Memoriul Tehnic). 

Conform documentului aprobat, CJ Tulcea va iniţia şi va derula procedurile de licitaţie din cadrul proiectului în vederea achiziţionării contractelor de execuţie pentru depozitul şi staţia de tratare mecano-biologică de la Mihai Bravu precum şi închiderea depozitelor neconforme de la Măcin, Sulina şi IsacceaCJ Tulcea va derula procedura de licitaţie pentru încheierea contractelor de achiziţii pentru echipamentul de colectare a deşeurilor.
Pentru realizarea investiţiilor din proiect se va solicita finanţarea din Fondul European de Dezvoltare Regională, în valoare totală de peste 30 milioane de Euro din care peste 24 milioane Euro sunt costuri eligibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu