sâmbătă, 6 iulie 2013

Pescarii tulceni s-au întâlnit cu oficialii guvernamentali din domeniu

Lucia Varga

Ministrul Delegat 
pentru 
Ape, Păduri şi Piscicultură
Vizita de lucru a Ministrului Delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, în Tulcea a mobilizat pe lângă reprezentanţii instituţiilor locale specializate şi reprezentanţi ai Federaţiei Organizaţiilor de Pescari din Delta Dunării. 

Întrevederea principală, care s-a desfăşurat vineri, 5 iulie 2013, cu începere de la ora 10.00, la Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea, a fost structurată pe două sesiuni.(vezi aici)

În prima sesiune Ministrul Delegat s-a întâlnit cu reprezentanţi ai instituţiilor publice din judeţ aflate în subordinea sau coordonarea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice. Subiectul principal al şedinţei de lucru, la care au fost invitaţi să participe primarii din judeţul Tulcea şi membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, l-a constituit necesarul de investiţii şi proiecte din domeniul de referinţă.

În cea de-a doua parte au fost abordate aspecte cu privire la pescuit, acvacultură, finanţări europene şi legislaţie specifică, în cadrul dezbaterii participând reprezentanţii principalelor asociaţii de pescari din Delta Dunării.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu