marți, 31 martie 2015

Basilica de la Niculițel, o investiţie publică pentru turism

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Vasile Strat, a participat la conferința de presă de progres din cadrul proiectului de investiții pentru punerea în valoare a bazilicii paleocreştine, includerea acesteia în pachetele turistice specifice, precum şi creşterea gradului general de atractivitate al judeţului Tulcea. 
„Ne propunem ca, la finalul acestui proiect, numărul turiștilor care ne vizitează să crească semnificativ. Le doresc mult succes colegilor care implementează proiectul și așteptăm cu interes să vedem cum va arăta obiectivul turistic la finalizarea investiției!“, a transmis vicepreședintele CJ, Vasile Strat. 
 ​Investiția Consiliului Județean a ajuns la aproape jumătate, au anunțat luni, în cadrul unei conferințe de presă, cei care implementează proiectul.

Managerul de proiect, directorul Nicu Mihai din cadrul CJ Tulcea, a prezentat pe scurt stadiul proiectului care îşi propune să aducă la Niculiţel 40.000 de turişti pe an.
La conferinţa de presă de luni după amiază au mai participat, alături de echipa de implementare a proiectului, prefectul Marin Bădiţă, director ADR-SE Carmen Cononov, primarul din Niculiţel, Florin Pascale, reprezentanţi ai ICEM.
mai multe detalii în comunicatul CJ Tulcea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu