marți, 2 iunie 2015

Consilierul județean Mircea Stoian - noul președinte al Comisiei Balcani și Marea Neagră a CRPM

COMUNICAT:

​În perioada 27-29 mai 2015 o delegaţie a Consiliului Judeţean Tulcea, condusă de consilierul Mircea Stoian, s-a deplasat la Bruxelles pentru a participa la o serie de evenimente organizate de Comisia Regională Balcani şi Marea Neagră a Comitetului Regiunilor Periferice Maritime.

Vineri, 29 mai 2015, membrii Adunării Generale a Comisiei l-au ales în unanimitate pe Mircea Stoian ca şi preşedinte, domnia sa urmând să facă echipă pentru un mandat de 2 ani cu prim vicepreşedintele Christina Kalogirou, guvernator al Regiunii Nord Egeană din Grecia.

Activităţile interne ale Comisiei au fost intercalate cu 2 sesiuni ale Conferinţei internaţionale “Balcanii şi Regiunea Mării Negre în mişcare - perspective pentru Autorităţile Regionale”, organizată de Conferinţa Regiunilor Periferice Maritime în parteneriat cu Comitetul European al Regiunilor.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a numeroşi factori de decizie din zona extinsă Balcani şi Marea Neagră, a d-lui Markku Markkula (preşedintele în funcţie al Comitetului European al Regiunilor), a reprezentanţilor societăţii civile şi a unor reprezentanţi de structuri asociative şi autorităţi de management.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu